Najava događaja - Bob Proktor u Beogradu 5. novembra


Bob Proktor: Najčuveniji svetski stručnjak na polju razvoja ljudskih potencijala i povećanja produktivnosti prvi put dolazi u Beograd!

Najpoznatiji svetski edukator prvi put na Balakanu.
„Od razmišljanja do rezultata“, jednodnevni seminar svetski poznatog trenera, konsultanta i autora u domenu razvoja ljudskih potencijala i povećanja produktivnosti  Boba Proktora, biće održan u subotu 5. novembra 2016. godine u „Sava Centru“. U organizaciji Educoma, centra za lični i profesionalni razvoj iz Novog Sada prvi put Bob Proktor dolazi u ovaj deo Evrope i na Balkan!

Događaj će okupiti najprogresivnije privrednike iz regiona i Evrope, profesionalce iz domena direktne prodaje, kao i individualce koji tek ulaze u svet preduzetništva. Zauzmite svoje mesto, jer jedini način da postignete procvat u životu i poslovanju, je kroz konstantno usavršavanje.


Razbijte sve prepreke do uspeha i postignite više sa manje napora. Upoznajte najnaprednije strategije razmišljanja i povećanja produktivnosti koje su u proteklih 55 godina preobrazile poslovanje najvećih svetskih kompanija i živote miliona pojedinaca. Bobovi seminari su dinamični, sadržajni, zabavni, duboki i nadasve korisni. Uz pažljivo odabrane ideje, Bob Proktor vas vodi na putovanje koje će vaš umokrenuti naglavačke. Koncepti koje Bob prenosi, pre svega su jednostavni, ali je njihova snaga šokantna. Jednostavno, prema rečima onih koji su već osetili snagu Bobovih učenja: „Vi ne možete priuštiti sebi da propustite ove ideje.“

Bob Proktor je tokom svog dugogodišnjeg rada održavao seminare po čitavom svetu, od Amerike do Azije, a po prvi put, on nam svoju stručnost i iskustvo donosi u Beograd, 5. novembra u Sava Centar.
Zašto ne treba propustiti seminar „Od razmišljanja do rezultata“ Boba Proktora 5. novembra u Sava Centru?

Iste ideje kojima je Bob Proktor preobrazio najveće svetske kompanije grupe „Fortune 500“ poput American Express, Procter&Gamble, AT&T, General Motors, Prudential osiguranje, Metropolitan životno osiguranje, Verzion, Malaysia Airlines, IBMi druge, doneće vam 5. novembra u Beograd kako biste lansirali svoje sopstvene živote i poslovanje u potpuno novu dimenziju.
Bob će vas naučiti kako da se igrate svojim mislima kao što se žongler igra lopticama i u tom procesu će vas navesti da oslobodite uspavani potencijal s kojim ste rođeni.

Naučiće vas kako da kompleksne ideje svedete na apsurdnu jednostavnost.
Ovaj trening sumira najprestižnije Bobove programe osmišljene na način da pokriju sve ključne segmente čoveka modernog doba koji konstantno napreduje. Bilo da dolazite kao individualac ili kompanija, on će vas povesti u samu srž vašeg razmišljanja i ponašanja i pokazati vam kako da dođete do onoga što se u životu i poslovanju jedino računa – do vaših željenih rezultata!

Oblasti njegove stručnosti koje će dominirati na ovom treningusu jasno razmišljanje, brza promena i stvaranje korisnih navika koje vas automatski čine duplo produktivnijima, stvaranje ciljeva koji vas bukvalno guraju u uspeh, razbijanje barijera i zone komfora, izgradnja čvrste vere u sebe koja ne posustaje pred preprekama, a kao ideja koja je svima primamljiva, tu je pretvaranje godišnjih prihoda u mesečne prihode i stvaranje prvog miliona.


Ako u proteklih 12 meseci niste zaradili prihod koji ste zamislili i ako vaš privatni život nije napredovao brzinom kojom ste želeli, onda je ovo najvažniji seminar koji ćete pohađati ove godine! Karte za ovaj jedinstveni događaj možete kupiti putem sajat www.bobproktor.com kao I u svim poslovnicama Eventima širom zemlje I regiona.